• Ügyfélszolgálat:
  • email Email: info@csklogistik.com
  • telefon Telefon: 0624-514-940
  • mobil telefon Mobil: 0670-324-3123
  • fax Fax: 0624-514-940


  Megbízónk:

  • Bring A/S-Denmark


  img
img

 

Szolgáltatásaink - Munkáink

A CSK Logistik Kft. a szerződött partnereivel éves szerződés és havi elszámolás alapján, nyújtja a szolgáltatásait egész Európa területén. A pontos munkavégzés pontos fizetést eredményez!
Nem csak jelenleg is működő fuvarozó cégek jelentkezését, hanem a fuvarozás felé nyitó befektetőket is.
Jelenleg leginkább hűtős szerelvényekkel dolgozunk, de tárgyalások folynak egyéb vontatmányokra kötendő szerződésekről is.
Fontos az osztott hűtős szerelvény, amely két különböző hűtési hőmérsékletre alkalmas aggregátorral és a szerelvényben elválasztó ajtóval felszerelt. A hűtési kézikönyvet, amely részletesen tartalmazza a különbözőáruk hűtéstechnikáját, és szigorúan betartandó a CSK Logistik mellékeli angol és magyar nyelven.

A BringA/s vállalja és fizeti a Német autópálya díját, a különböző piacok, halpiacok belépő díját, illetve a fel és lerakodásnál ha és ahol szükséges parkolási díjakat. Minden más egyéb díj az alvállalkozót terheli!
Számlázás és fizetés euróban történik a Dániába beérkezett dokumentációt 30 napra követően Négykezes viszonylatban 20000-24000Km garantált (sofőrfüggő) havi futás teljesítmény kínálunk. A fuvardíjakat mindenkor a Bring A/s fizeti ki, pontosan és maradéktalanul közvetlenül a vele szerződő vállalkozónak.
Minden vontatóban van és kell lennie normál navigációs rendszernek és nemzetközi szerviz háttér a vontatóhoz. A fuvarozónak biztosítania kell a pótkocsit, ha ez nem lehetséges, akkor a Bring A/S lehetőséget nyújt bérelni, bérlés estében a biztosítási díj 90 EUR/ trailer. Biztosítási önrész a bérelt trailer kár illetve totálkár esetében 1500 EUR / trailer.
A gyümölcsöző együttműködés jegyében, mielőbbi személyes találkozó elengedhetetlen!

Főbb viszonylataink: A, B, NL, LUX, CH, DK, D, E, F, GB, I, N, S országok.
img

Referenciák:

Alvállalkozóink:

imgTranscontinental kft.
imgVokesz kft

img

 

Partnerünk a nyomkövetésben

imgWebeye


img

img

 

Finanszírozás

Az alábbi cégek részéről tudunk finanszírozási ajánlatot nyújtani:

imgVolvo Hungária Kft.
imgMAN
imgScania Hungária Kft.
imgAlmádi Truck Kft

img